top of page
portaventura_park_3.jpg
Toverstokje_edited.png

Wat doen we?

Onze missie is de wereld een magische plek maken. Hoe doen we dat precies? We hebben ons gespecialiseerd in acht verschillende resultaatgebieden:

- Belevingsanalyse maken

- Belevingsadvies geven

- Gastvriendelijkheidstraining

- Belevingsconcepten ontwikkelen

- Concept art maken

- Verhaalontwikkeling

- Karakterontwikkeling & ontwerp

- Productontwikkeling (merchandise)

 

Ondanks de variatie in de lijst van resultaatgebieden, staan alle activiteiten met elkaar in connectie. Dit laten we graag aan je zien in ons ‘Story Fabrique Belevingsschema’: klik hier!  

 

Wil je meer weten over de resultaatgebieden? Scroll dan verder en ontdek wat we voor jouw bedrijf / organisatie kunnen betekenen.  

Belevingsanalyse maken

De basis leggen van een onvergetelijke herinnering begint bij het in kaart brengen van de behoeftes van de gast. Deze inzichten zijn de fundering voor een optimale belevingswereld.

 

Wij organiseren een onafhankelijk onderzoek naar de huidige gastbeleving. Dit kunnen we door een mystery guest te sturen, door gasten op verschillende manieren te ondervragen en door observaties te doen. Aan de hand van een op maat georganiseerd onderzoek, brengen we in kaart waar de verbeterpunten liggen om de gastbeleving te verhogen.

Belevingsanalyse.jpg
Belevingsadvies.jpg

Belevingsadvies geven

Wij geven advies op maat met als doel om de gasttevredenheid te verhogen.

 

Deze adviezen vloeien voort uit de resultaten van de belevingsanalyse. De adviezen zijn een concrete formulering van verbeterpunten (of kansen) om een optimale belevingswereld te creëren voor de gasten. Deze meetpunten kunnen variëren van gastvriendelijkheid en kwaliteit van het product, tot aan praktische zaken zoals parkeren, bewegwijzering en hygiëne.

Gastvrijheidstraining   

Één van de belangrijkste bouwstenen van vrijetijdsbranche zijn de mensen.

Zij zijn namelijk in staat de beleving te maken of te breken.

 

Met onze expertise kunnen wij de mensen die dagelijks in contact staan met de gasten de juiste tools geven voor een 9+ ervaring. Dit doen we op basis van eigen ervaringen en inzichten die we hebben verkregen uit bijvoorbeeld de belevingsanalyse. Op deze manier bieden we trainingen aan die op maat zijn gemaakt voor jouw organisatie.   

Gasttraining.jpg
Concepten2.jpg

Belevingsconcepten ontwikkelen

Het grootste compliment wat je kan krijgen is een gast die na lange periode nog steeds enthousiast over die ene beleving spreekt.

 

Wij vertalen de behoefte van het publiek in concrete en creatieve belevingsconcepten met een onvergetelijk aard. Of nu gaat om een grijpmachine met een mooie boodschap, de ontwikkeling van een mystieke escape room of een rondvlucht in een helikopter boven de grootste kermis van Nederland; the sky is the limit!

Concept art maken 

Met onze concept art en illustraties brengen we onze ideeën en dromen tot leven op papier.

 

Een visuele weergave maken van een belevingsconcept of karakter is onderdeel van ons product. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het creëren van concept art van een nieuwe themagebied, attractie, horecapunt of souvenirwinkel. Zo krijg jij of de gast alvast een beeld bij de toekomstige beleving nog voordat de eerste steen is gelegd.

Conceptart2.jpg
Verhaalontwikkeling.jpg

Verhaalontwikkeling

Een goed verhaal vormt de fundering van een magische beleving. Waarom? Omdat je met storytelling niet alleen in het hoofd binnenkomt, maar het is ook de weg naar het hart.

 

Wij ontwikkelen verhalen op maat! Bij de ontwikkeling van een goed verhaal staan jouw wensen en doelstellingen centraal. Of je nu voor ogen hebt om een belevingswereld te creëren, de gasten iets leren over een onderwerp of om de gemiddelde besteding te verhogen; storytelling is de oplossing!

Karakterontwikkeling & ontwerp 

Geef jouw belevingswereld een gezicht en het gasten zullen betrokken raken bij het verhaal.

 

De beste beleving kent unieke karakters waar gasten zich mee kunnen (of willen) identificeren. Deze karakters vertellen namelijk niet alleen het verhaal, maar voegen daar ook een persoonlijk laag aan toe waardoor gasten op emotioneel vlak betrokken raken. Wij bedenken, ontwerpen en verbeteren karakters waar het publiek van gaat houden.

Karakterdesign.jpg
Productontwerp2.jpg

Productontwikkeling (merchandise)

 

Een succesvol karakter of een magische belevingswereld betaalt zich uit in een tastbare herinnering.

 

Ben je geslaagd in het succesvol neerzetten van beleving? Dan willen gasten deze graag mee naar huis nemen in de vorm van merchandise. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van merchandise. Denk hierbij aan het ontwerpen, technische uitwerken en vervolgens de juiste partij vinden die het product kan produceren. Kwaliteit is hier de belangrijkste uitgangspositie.

Enthousiast geworden?

Begin dan vandaag nog met het varen van een magische koers en neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Druk op het piratenschip voor onze contactpagina

Schip.png
bottom of page