top of page

Storytelling is de route naar het hart!

 

Mensen houden van verhalen! Al sinds de prehistorie vertellen we elkaar verhalen. Toen was er nog geen geschrift, maar werden de verhalen verteld met grotschilderingen en rond het kampvuur. Mensen zijn geprogrammeerd voor verhalen, net zoals we bijvoorbeeld geprogrammeerd zijn om verliefd te worden.

 

De huidige ontwikkelingen laten zien dat we richting een belevingseconomie bewegen. Bedrijven die een magische beleving creëren voor de klanten gaan zich de komende jaren onderscheiden van de concurrenten. Storytelling is een belangrijke bouwsteen bij het realiseren van zo’n magische beleving. Waarom? Omdat je met storytelling niet alleen in het hoofd binnenkomt, maar het is ook de route naar het hart.

 

Ik ontwikkel verhalen op maat! Bij de ontwikkeling van een goed verhaal staan jouw wensen en doelstellingen centraal. Of je nu voor ogen hebt om mensen te inspireren, een belevingswereld te creëren of om de gemiddelde besteding van de klanten te laten stijgen door middel van storytelling, ik denk graag met je mee!

Ben je nog niet overtuigd? Onderstaand een aantal voordelen van storytelling op een rijtje:

Memory.png

Herinnering

Geef de klant het meest waardevolle wat je kan geven: een positieve herinnering!

img_495853.png

Herhaalfactor

Een bijzondere beleving zorgt ervoor dat klanten sneller zullen terugkomen!

Hartje.png

Betrokkenheid

Met een goed verhaal kan je een emotionele relatie opbouwen met de klant. Een relatie die zich richt op de lange termijn!

Diamant.png

Uniek

Storytelling is een belangrijke bouwsteen om jouw brand te onderscheiden van de concurrenten.

Met Story Fabrique focus ik me in basis op de vrijetijdsindustrie. Denk hierbij aan: attractieparken, dierentuinen, zwembaden, dagattracties, horeca, events, musea en vakantieparken. Echter, Story Fabrique is er ook voor de brands die meer beleving willen creëren door middel van storytelling.

 

Wil je weten wat storytelling voor jouw brand of product kan betekenen? Begin dan vandaag nog met het vertellen van jouw verhaal en neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

bottom of page