top of page

Portfolio

Julianatoren Achtbaan
Julianatoren Concept Apeldoorn
Julianatoren Log

Voor de Julianatoren hebben we een Spinning Coaster ontworpen in het thema ‘speelgoed’. Als bezoeker stap je in een tol om vervolgens al draaiend met een maxiumum snelheid van 50 km per uur een parcours van 412 meter af te leggen.

Concept Burgers' Zoo Mangrove
Burgers' Zoo concept Arnhem

Om de plastic soep problematiek meer onder de aandacht te brengen hebben we het idee van de ‘Bottle Zone’ bedacht. Dit is een grijpmachine die de bezoekers bewust maakt van deze problematiek. De boodschap van de ‘Bottle Zone’: een schonere wereld begint bij jezelf!

Burgers' Zoo Logo
Night Sky Aqua Center
Aqua Center Concept

De mens heeft een kunstmatige natuur gecreëerd op de maan, om een nieuw leefgebied te realiseren. Dat is het concept van Aqua Center. Aqua Center is een in-house ontworpen project waarbij we verschillende nieuwe en bestaande zwembad elementen tot één uniek zwembad hebben uitgewerkt.

Recreatiepark het Rosarium Doorn
Rosarium Doon

Voor Recreatiepark het Rosarium in Doorn hebben we een nieuw gebied ontworpen wat bestaat uit: een poortgebouw, grondfonteinen en een extra verkooppunt voor consumpties. De doelstelling van het project: meer omzet en traffic generen in een ander deel van het park.

het Rosarium Logo
Aqua Center Logo
bottom of page