top of page

Placemaking

Creëer een belevingswereld

 

Een bijzonder verhaal vind plaats in een magische omgeving! Bij het realiseren van een magische omgeving komt placemaking om de hoek kijken. Placemaking kan worden uitgelegd als het ontwerpen en inrichten van een fysieke omgeving die waarde toevoegt aan het concept of verhaal. Daarnaast heeft placemaking de kracht om herinneringen te maken, te inspireren en mensen met elkaar te verbinden. Kortom: placemaking is het creëren van een belevingswereld.

Rosarium tekening
Rosarium Sketchup design

Wij ontwerpen een belevingswereld op maat! De basis van een belevingswereld is het verhaal achter het product. Daarom staat voor ons het verhaal van de klant centraal. Aan de hand van dit verhaal gaan wij een vertaling maken naar een fysieke belevingswereld. Naast het verhaal kijken we ook naar de wensen en doelstellingen van de klant. Dit nemen we mee in het eindresultaat.

 

Alle ideeën die wij uitwerken leveren wij aan in een speciaal conceptboek. In dit conceptboek staan alle verhalen, ontwerpen en input om een belevingswereld te creëren.

Onze expertise ligt in het vrijetijdssegment. Hieronder vallen onder andere attractieparken, dierentuinen, zwembaden, dagattracties, horeca, events, musea en vakantieparken.

 

Enthousiast geworden van ons verhaal? Begin van vandaag met het creëren van een belevingswereld en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Rosarium model
bottom of page