Over

Ik geloof in sterke concepten en krachtige verhalen!

Waar gaat mijn hart sneller van kloppen? Dat is de vraag die ten grondslag ligt aan Story Fabrique. Mijn naam is Nando de Kroon en ik ben fabrieksdirecteur van Story Fabrique. Al van jongs af aan heb ik een onuitputbare passie voor themaparken. Dit is allemaal begonnen op de dag dat deze foto is gemaakt. Sinds die dag ben ik mezelf de vraag gaan stellen: hoe kan ik de magie en verwondering die ik zelf heb ervaren teruggeven aan de wereld? Het antwoord op die vraag is Story Fabrique.

147c6fc5-0dfa-4e13-8f70-f547cd475218.jpg
Tape-1-PNG.png
Tape-2-PNG.png
Story Fabrique key

Ik geloof in de kracht van sterke concepten en goede verhalen! Het sleutelwoord van mijn concepten en verhalen is ‘beleving’. Met een magische beleving ben je namelijk in staat om jouw publiek het meest waardevolle te geven wat je kan geven: een positieve herinnering! Mijn missie? Van de wereld een magische plek maken!

Kan jouw brand of product ook wel een portie beleving gebruiken? Begin dan vandaag nog met het implementeren van de magie en neem contact op met mij voor een vrijblijvend adviesgesprek!

 

‘’Als je hart van iets sneller gaat kloppen, is magie binnen handbereik. Deel die magie met de wereld en maak waardevolle herinneringen!’’

 

Nando de Kroon

Nando de Kroon