top of page

Tijd tot kerst:

Christmas is coming...

Over een paar maanden is het weer zover: kerst! Jij, als franchisenemer van Intratuin, bent natuurlijk weer druk bezig met de voorbereidingen van de kerstshow. Welk verhaal ga je dit jaar in de kerstshow vertellen? 

Mijn naam is Nando en ik ontwikkel unieke concepten en magische verhalen voor onder andere attractieparken en dierentuinen. Echter, vorig jaar ben ik in de wereld van kerstshows gedoken. Ik ontdekte dat themaparken niet alleen met elkaar de concurrentiestrijd aangaan, ook in de winkelstraat zijn er steeds meer belevingsconcepten te vinden. De kerstshow is een goed voorbeeld als het gaat om een belevingswereld waar mensen graag een uitstapje naar maken. Maar hoe realiseer je een magische beleving in jouw kerstshow? Welke rol speelt storytelling daarbij en welke voordelen heeft storytelling commercieel gezien?

Exclusief voor Intratuin wil ik mijn kennis uit de wereld van themaparken delen, om zo jouw kerstshow te optimaliseren betreft storytelling en beleving. Nieuwsgierig geworden? Maak dan direct een afspraak voor een vrijblijvend consultgesprek en laat je verwonderen door de mogelijkheden!

Ben-foto-PNG.png

''Ik heb Nando leren kennen als een zeer enthousiaste jongen die vanuit een andere invalshoek kan kijken naar bijvoorbeeld de kerstshow in jouw winkel. Hij komt met goede ideeën hoe je meer vanuit een verhaal een beleving in je winkel kan brengen. Om de klant te inspireren.''

Ben Jongerius 

Intratuin Utrecht

Voordelen van storytelling

Nog niet helemaal overtuigd? Onderstaand de voordelen van storytelling op een rijtje:

Herhaalfactor

Herhalling.png

Een magische beleving zorgt ervoor dat klanten vaker de kerstshow komen bezoeken!

Uniek

Uniek.png

Met een goed verhaal onderscheidt Intratuin zich van de concurrenten!

Herinnering

Herinnering3.png

Geef de klant het meest waardevolle wat je kan geven: een onvergetelijke herinnering!

Besteding

Besteding.png

Een magische beleving zorgt voor een hogere gemiddelde besteding per klant!

Untitled-2.png

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

 

Plan dan direct gratis en vrijblijvend een consultgesprek en ontdek wat storytelling en beleving voor jouw kerstshow kunnen betekenen!

Tijd voor een kerstcadeau!

Untitled-2.png
bottom of page