top of page
Coming-Soon-balk.png

Catland 

Het eerste attractiepark voor katten

OVER CATLAND

Story Fabrique presenteert: het eerste attractiepark voor katten!

 

Catland is een uniek concept waarbij de belevingswereld van katten is gecombineerd met de magische ervaringen van een attractiepark. Catland is een indoor attractiepark wat bestaat uit vier verschillende themagebieden: de Achtertuin, de Horrorkas, de Woonkamer en de Ruimteschuur. 

 

Het idee voor Catland is ontstaan uit de voorliefde voor katten. Binnen het kader van diervriendelijkheid is Catland een nieuw hoofdstuk, namelijk: jouw kat een wereld geven waar de mogelijkheden oneindig zijn en waar plezier en speelsheid de boventoon voert. 

 

Bekijk nu de video over Catland om meer te weten te komen over het eerste attractiepark voor katten!

De Achtertuin

Na het passeren van de poort van Catland begint het avontuur voor de katten en komen ze in het eerste themagebied terecht: de Achtertuin. Dit themagebied wordt gekenmerkt door een natuurlijk karakter. De Achtertuin is de centrale plek van Catland en verbindt alle themagebieden met elkaar. 

 

Een onderdeel van de Achtertuin is de Worteltuin: een interactief spel waarbij katten hun jachtinstinct de vrije loop kunnen laten gaan. De wortels springen namelijk onverwachts uit de grond of trekken zich weer terug in de aarde.

De Woonkamer

De Woonkamer van Catland staat vol met kartonnen dozen en ook is er iets vreemds met de vloer: die kan namelijk draaien! Deze attractie is gebaseerd op de theekopjesattractie. Echter, de theekopjes zijn vervangen door kartonnen dozen. Katten worden namelijk blij van het zitten in kartonnen dozen.

 

Daarnaast vinden katten veiligheid in de kartonnen dozen en zullen daardoor sneller aan de omgeving van Catland wennen. Oh ja, en alle spullen die uit de dozen zijn gekomen zijn op elkaar gestapeld en vormen het middenstuk van de attractie

De Horrorkas

Verborgen in de Achtertuin staat een komkommerkas waar al een lange tijd niet naar omgekeken is. Daardoor hebben de komkommers zich ontwikkeld in kwaadaardige wezens die het hebben gemunt op de katten. De Horrorkas is het spookhuis van Catland en speelt in op de haat-liefde relatie tussen katten en komkommers. 

 

De komkommers hebben gezichtsuitdrukkingen die het horrorgenre typeren. Denk bijvoorbeeld aan het masker van Scream of het bekende gezicht van een Halloween pompoen. 

Productfoto-1-(JPEG).jpg
Bel.png

€7,50

Haal de Catland Pin in huis...

... en steun daarbij Stichting DierenLot!

UITVERKOCHT!
bottom of page